ausztria utazás, szállás, síelés - síelés fejléc bal felső
ausztria utazás, szállás, síelés - síelés fejléc infó háttér
ausztria utazás, szállás, síelés - síelés fejléc jobb alsó
ausztria utazás, szállás, síelés - felső csík
ausztriatravel.hu - SZÁLLÁSAJÁNLATOK AUSZTRIÁBAN
ausztria utazás, szállás, síelés - síelés fejléc jobb felső vékony csík
Információ:
(30) 937-9255
ausztria utazás, szállás, síelés - síelés bal alsó csík
ausztria utazás, szállás, síelés - síelés ausztria zászló
ausztria utazás, szállás, síelés - síelés ausztria főoldal
ausztria utazás, szállás, síelés - síelés kapcsolat
ausztria utazás, szállás, síelés - síelés ausztria impresszum
ausztria utazás, szállás, síelés - síelés oldaltérkép
SPECIALISTÁTÓL
ausztriai szállások a
ausztria utazás, szállás, síelés - síelés fejléc piros csík
TOP SZÁLLÁSAJÁNLATOK AUSZTRIÁBÓL
ausztria utazás, szállás, síelés - top szállások hattér
ausztria utazás, szállás, síelés - top szállások 1.
ausztria utazás, szállás, síelés - 1. top szállás főkép
AUSZTRIA - HOHENTAUERN - Feriendorf Hohentauern
PÁLYASZÁLLÁS – 4-8 ÁGYAS MAGAS SZÍNVONALÚ HÜTTÉK – ÖNELLÁTÁS –...
Nincs ár
ausztria utazás, szállás, síelés - top szállások hattér
ausztria utazás, szállás, síelés - top szállások 2.
ausztria utazás, szállás, síelés - 2. top szállás főkép
AUSZTRIA - ARRIACH (Gerlitzen) - Grundnerhof apartmanok
PÁLYASZÁLLÁS - APARTMAN CSALÁDOKNAK - ÜLŐLIFTEK 500M- ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ...
Nincs ár
ausztria utazás, szállás, síelés - top szállások hattér
ausztria utazás, szállás, síelés - top szállások 3.
ausztria utazás, szállás, síelés - 3. top szállás főkép
AUSZTRIA - ZELL AM SEE - Waldhof Hotel Zell am See
PÁLYASZÁLLÁS - HOTELIG SÍELHETŐ - IGÉNYES SZOBÁK - FÉLPANZIÓ-...
Nincs ár
ausztria utazás, szállás, síelés - közvetlenül foglalható szállások
ausztria utazás, szállás, síelés - információk
  ausztria utazás, szállás, síelés - lehetőség   ÍGY FOGLALHAT
  ausztria utazás, szállás, síelés - lehetőség   HASZNOS TUDNIVALÓK
  ausztria utazás, szállás, síelés - lehetőség   UTAZÁSI FELTÉTELEK
ausztria utazás, szállás, síelés - síajánlatok
  ausztria utazás, szállás, síelés - lehetőség   ALPESI KUNYHÓK
  ausztria utazás, szállás, síelés - lehetőség   SÍBÉRLET VÁSÁRLÁS
  ausztria utazás, szállás, síelés - lehetőség   SÍKÖLCSÖNZŐK
  ausztria utazás, szállás, síelés - lehetőség   CSALÁDBARÁT SÍTERÜLETEK
  ausztria utazás, szállás, síelés - lehetőség   SÍÓVODÁK, SÍISKOLÁK
ausztria utazás, szállás, síelés - síajánlatok
 
MAI IRODAI EURO ÁRFOLYAM
1  EUR   402.83 Ft
ÁRKALKULÁTOR:
    € =         Ft
ausztria utazás, szállás, síelés - EURO kalkulátor
Az árfolyamokat a napiárfolyam.hu gyüjti.
EUB utasbiztosítás
Biztosítás megkötése otthonról!
ausztria utazás, szállás, síelés - tartalom elválasztó
 
ausztria utazás, szállás, síelés - lehetőség HASZNOS TUDNIVALÓK
 
Utazás
Az utazás egyénileg történik. Gépkocsival történő külföldi utazáshoz rendelkezni kell zöldkártyával és nemzetközi kötelező biztosítással. Az aktuális autópálya-használati díjakról, útviszonyokról és az gépkocsi kötelező felszereltségéről (hólánc) kérjük, hogy indulás előtt informálódjanak pld. a Magyar Autóklubnál (www.autoklub.hu).
Utazás előtt
Európai Unió tagállamaiba érvényes régi és új típusú személyi igazolvánnyal lehet utazni. Kiskorú magyar állampolgárnak is személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel kell rendelkeznie.
Szálláshelyek
Pályaszállás megjelölés azokra a szálláshelyekre vonatkozik, melyek maximális távolsága a legközelebbi sípályától vagy felvonótól 500 méter.

A szálláshelyek kategóriákba való sorolása a mindenkori hivatalos, az Osztrák Szállodaszövetség kategóriáknak felel meg (a szálláshelyek neve melletti csillagok).

A szállodai szobákat a nemzetközi gyakorlatnak megfelelően általában 14:00 órától lehet elfoglalni és az elutazás napján 10.00 óráig el kell hagyni. Az apartmanokat az érkezés napján a Voucheren meghatározott időpontban lehet elfoglalni, késői ( 20.00 utáni) érkezés esetén kérjük, hogy minden esetben és időben informálják a szálláshelyet a megadott telefonszámon.

A 2 év alatti gyermekeknél (csecsemők) a helyszínen esetlegesen felmerülő költségek a vendégeket terhelik, és a helyszínen fizetendők (pld. bébiágy, gyermekfelügyelet stb). 2 év feletti, de ingyenes szállást igénybe vevő gyermekek esetén előfordulhat, hogy az ellátásért a helyszínen az utasnak fizetnie kell.

12 év alatti gyermek elhelyezése pótágyon, a legtöbb szálláson kedvezményes áron vehető igénybe.

A gyermek életkorának megfelelő kedvezményes ár feltüntetése a szálláshelyek leírásánál, illetve ajánlatokban a nemzetközi gyakorlatnak megfelelően a meghatározott életkorig vehető igénybe. A gyermek életkorának meghatározásánál nem a megrendeléskor, hanem a szolgáltatások igénybevételének kezdetekor betöltött életkor az irányadó.

Apartmanok esetében a maximum létszám 2 év alatti csecsemő esetén sem léphető túl (ő is "teljes főnek" számít). Kérjük, mindenkor jelezzék a csecsemővel való utazást, még ha az árban nem is mindig kerül külön felszámításra.

Ha vendégeink a megadottnál nagyobb létszámmal érkeznek, a fogadó partnernek jogában áll a szállás átadását megtagadni, vagy a plusz személyre felárat fizettetni, illetve az apartmanból kitiltani. Ez esetben minden felmerülő következményt, költséget és kellemetlenséget utasainknak kell viselni.

Az apartmanok két vagy több légtérből állnak, míg a stúdiók egy légterűek. Apartmanban vagy stúdióban történő elhelyezés esetén, a teljes apartman árat ki kell fizetni, függetlenül attól, hány fő veszi igénybe a szállást.

A szoba, illetve apartman képek a weboldalon tájékoztató jellegűek, nem minden esetben egyeznek meg a ténylegesen biztosított szoba képével.

Pótágyak: általában gyermekeknek ajánlott heverő vagy ágy. A pótágyakkal ellátott szobák általában ugyanakkora alapterületűek, mint a normál kétágyas szobák. A háromágyas vagy négyágyas szobák egy légteresek, esetenként kétágyas szobát jelentenek pótággyal.

A szobabeosztás a lefoglalt szobatípuson belül mindig a szálláshely személyzete részéről történik, mi a kívánságokat szívesen továbbítjuk a szálláshelyek felé.

A stúdiók és apartmanok leírásánál az elektromos tűzhely, amennyiben külön nincsen feltüntetve, nem rendelkezik sütővel. Az apartmanok átvételekor esetenként kauciót kell fizetni, melyet elutazáskor kapnak vissza. Ha valami hiányzik, elromlott vagy kifogásolható a takarítás, akkor ezek költsége levonásra kerül a kaucióból. Az apartmanok tisztán kerülnek átadásra. Ha az apartman tisztasága kifogásolható, azt a megérkezéskor a kulcsátvétel helyén jelezzék. Apartmanok foglalása esetén általában külön, egyszeri takarítási díjat kell fizetni a szálláshelyen. Ebben az esetben se hagyjanak maguk után mosatlan edényt, evőeszközt és szemetet!

Az apartmanoknál a hűtőszekrény általában kisebb méretű, mélyhűtő része nem alkalmas nagyobb mennyiségű fagyasztott ételek tárolására. Az apartmanok konyhai alapfelszereltsége jó, a legalapvetőbb felszereléseket mindenkor tartalmazza. A szálláshely leírásánál a konyha eszközei bemutatásra kerülnek.

A félpanziós ellátás reggelit és vacsorát jelent. A vacsora ára csak az étkezést tartalmazza, az étkezéshez elfogyasztott italokért fizetni kell, ez alól kivétel, amikor a leírásban jelzésre kerül az, az ital, amit a vacsorához biztosítanak. A büfé-rendszerű étkezés választéka és minősége a szálloda kategóriájától és a helyi szokásoktól függ.
Kedvezmények
A gyermekkedvezmények mértékét minden szálláshelynél külön megadjuk.
Egyéb költségek
Vannak szálláshelyek, ahol a szállásdíjon felül Utasainknak további költségeket (pl. áramfogyasztás, üdülőhelyi díj, végtakarítás, parkolás) kell fizetni. Az egyéb költségekre vonatkozó információkat minden esetben közöljük a szállás leírásánál.

Háziállatot csak a külön megjelölt helyen és általában térítés ellenében lehet vinni. Ha magával kívánja vinni háziállatát, minden esetben előre jelezze azt foglaláskor.
Probléma esetén
Probléma esetén kérjük, hívja ügyeleti telefonszámunkat: 0036309379255. Amennyiben a probléma a helyszínen a mi segítségünkkel sem orvosolható, vetessen fel jegyzőkönyvet a szálláshellyel, mert ennek hiányában nem áll módunkban kártérítési igényét kompenzálni.
ausztria utazás, szállás, síelés - lábléc felső csíkok
ausztria utazás, szállás, síelés - lábléc bal csík
  ausztria utazás, szállás, síelés - horvát tengerparti ajánlatok  
ausztria utazás, szállás, síelés - további részletek
 
Impresszum
A www.siindex.hu szállásportál a PTM Utazási Iroda ajánlatait tartalmazza.
Tel: +3630 - 9379255, info@siindex.hu
Adószám: 10666041-2-17, Engedély: U-000549
 
  ausztria utazás, szállás, síelés - Provincia panzió  
ausztria utazás, szállás, síelés - további részletek
KERESŐSZAVAK: síelés, szállás Ausztria, szállás Ausztriában, szállások Ausztriában, szálláshelyek Ausztriában, szálláshelyek Ausztria, szállások Ausztria, Ausztria szállás, Ausztriai szállás, Ausztria szálláskereső, Ausztria szálláshely, ausztriai szállások, Ausztria síelés, Ausztria sípályák, Ausztria síutak, Ausztria sípályái – síelés- Ausztria síelés – Ausztria pályaszállás, Ausztria pályaszállások, Ausztria síterep információk, Ausztria síterepei, Ausztria síoktatás, Ausztriai síterepek, osztrák sípályák, síterepek, síterepek Ausztriában, osztrák szállás, szállások, síelés Ausztria pályaszállás, síelés Ausztriában olcsón, síutak Ausztriába, utazás Ausztria, utazás Ausztriába, nyaralás Ausztria, osztrák sípálya leírások, Ausztria síterülete
ausztria utazás, szállás, síelés - prowincia közepes logo
web and design - web-x-pert